Leoparddrengens
Public Key

søndag den 3. januar 2010, kl. 17.56

Hen hvor peberet gror?

Så siger en megafonundersøgelse jo ellers, at hver 5. adspurgte vil af med Brian Arthur de Robespierre Mikkelsen. Det kan jeg ikke rigtigt forstå.

Ikke for det - jeg synes manden er en særdeles usympatisk kraftidiot, som lukker mere lort ud af munden end samtlige politiheste han er øverst ansvarlig for tilsammen lukker ud af røven. Men jeg ser ham da også som et muntert indslag i regeringen - og ret skal være ret, der var ikke meget mere fornuft i justitsen under Lene Espersen.

Så jeg ser gerne hele regeringen hen, hvor peberet gror. Men ikke specifikt Brian Mikkelsen.

Men da jeg ikke regner med størstedelen af den danske befolkning tænker som jeg, er det jeg forbløffes mest over, egentligt: hvorfor kun 20%???

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: