Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 5. november 2009, kl. 21.47

Danish Beauty

Jeg kan meget godt lide TV2s Lærkevej!

Det fandt  jeg ud af  i dag,  i scenen med politibilen der kørte ned ad vejen, og næsten alle beboerne troede  det var dem den kom efter.

Jeg har været  i tvivl, for jeg synes der har været nogle afsnit af  svingende kvalitet. Og jeg  synes også  der stadig er nogle roller der kunne være mere solidt besat.

Og dele kan virke corny. Det ville hele American Beauty temaet for eksempel meget let kunne. Hvis det ikke var for Sarah-Sofie Boussnina, som med sit glimt i øjet giver både sin egen rolle og sin noget ældre psykiater/venindes far/elsker-rolle troværdighed.

Hende vil jeg gerne spå en stor fremtid!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er enig.
Har lige læst at sarah-sofie medvirker i en ny film der hedder "bora bora", glæder mig til at se hende i noget mere. Desuden ser jeg frem til hvad 2. sæson af lærkevej har at tilbyde..

Leoparddrengen sagde ...

Hæ - med titlen Bora Bora tænkte jeg, at det lød som om den ville foregå i Afghanistan. Men lidt googlen viser at den snarere foregår på Strøget.

Skal blive spændende at se hvordan hun gør sig i noget andet - men jeg er nok lidt uden for målgruppen.

Anonym sagde ...

det samme her......men igen, hvis hun er med, tror jeg at jeg ser den alligevel, hun gav mig i hvert fald noget dejligt at se på i lærkevej hæhæ ;-)

Anonym sagde ...

Kan du ikke skrive mere om hende?? Har set hun er med i 1864.....sejt