Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 6. januar 2010, kl. 22.42

Hvor er de dumme!

Jeg fatter altså ikke politiets håndtering af Greenpeace-klovnenummeret til gallamiddagen. Og jeg ved godt jeg har sagt det før, men altså... jeg kan da godt forstå de (politiet) blev sure over at få deres inkompetence udstillet på den måde.

Og for den sags skyld ville jeg kunne forstå hvis de prøvede at holde på dem til efter topmødet var slut (af "frygt" for at de skulle forsøge lignende igen).

Men at de efterfølgende ikke bare har ladet dem gå i al stilhed, er så torskedumt... for politiets eget omdømme (for hvor mange gane har vi ikke efterhånden skulle læse om, hvordan aktivisterne kom kørende i biler hvorpå der stod at det var Greenpeace's delegation) og for Danmarks omdømme (for det er sgu ikke noget der er scoret point på ude i Europa).

Og - og her gentager jeg ihvertfald mig selv - det er mig også ufatteligt at domstolene fulgte politiets krav om så lang varetægtsfængsling.

Politiet handlede jo så i øvrigt direkte i modstrid med deres egne juristers anbefalinger.

Faktisk er hele håndteringen så torskedum, at jeg næsten ikke kan forestille mig andet, end at Brian Mikkelsen har været inde over.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: