Leoparddrengens
Public Key

søndag den 3. januar 2010, kl. 17.45

Øh.... nå?

Så fik jeg lige barn over lidt pludseligt... det vil sige, jeg vidste godt jeg (på mit initiativ) skulle have den yngste, mens den ældste og ex'en var inde og se Avatar (og jeg håber de nyder det!).

Men ex'en havde altså så lige forstået det som, at jeg bare lissom overtog tidligt. Og da jeg prøvede at forklare, at det altså virkelig var hende der havde misforstået (eller hvad hun nu har lavet) - var hun ikke til at hugge eller stikke i. Hvilket ærlig talt forbløffer mig noget.

Men fint nok... var også babysitter for dem onsdag, og i det hele taget er det altid mig der ender op med at havde dem mest. Og det er ok. Men jeg ville sgu godt lige vide det først. Så jeg for eksempel kunne have købt ind til det.

*grumble*

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: