Leoparddrengens
Public Key

mandag den 4. januar 2010, kl. 03.49

G-punktet findes ikke og har det godt

I en mærkelig undersøgelse siges det at konklusionen er at kvinder ikke har noget G-punkt. Selvom såvidt jeg kan forstå, de flest adspurgte kvinder siger de har et - men sådan er statistik så mærkværdigt?!

Men ligemeget - de adspurgte er jo briter, hvilket stort set burde udelukke dem. For der har vist aldrig været nogen der berømmede britiske mænd i en seng eller på et køkkenbord. Måske i en robåd på Themsen, men det er nu så få forundt.

Anyway, findes G-punktet? Naturligvis, siger mine erfaringer. Og egentlig er det ikke noget særlig stort mysterium. For klitoris påstås at være ganske stort, i forhold til hvad man kan se - lidt ligesom et isbjerg. Og G-punktet passer faktisk ganske godt med at være bagsiden af klitoris hvis man ser den forlænget, gående fra over urinrørets udløb, og indad mod skedevæggen.

Så hvis du spørger mig, er de der to fingre, som masserer den øvre skedevæg ekstra(plus)godt, egentlig bare en god klit-påvirkning - bare lidt bagfra, mens huden (og måske andre ting) samtidig påvirker forfra. Og det er ikke mærkeligt hvis påvirkningen giver en form for tissetrang - som ofte beskrives - da urinrøret er involveret.

Det kan godt være jeg er totalt anatomisk fucked up - men på mig virker det egentlig ret enkelt.

Og så skal man jo nok ikke glemme, at for 50 år siden anede de fleste mænd ikke hvad pokker klitoris var - udover måske en eller anden form for mytisk kvindeligt El Dorado. Sådan er det trods alt - vistnok - ikke i dag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Erna sagde ...

Om man kalder det bagsiden af klitoris eller g-punktet, er vel det samme. (Kært barn skal have mange navne).

Det vigtige er, at der findes et punkt, som gør godt, når det bliver berørt rigtigt.

Men det er nu også manden, der skal tage sig af det job, da kvinden ikke altid kan nå rigtigt, så mon ikke de dovne englændere bare prøver at slippe? ;)

Anonym sagde ...

Hvor små fingre har du lige Erna? griner ...

The G-spot kan nemt nåes ...

Men ja, det føles bare mere rigtigt når man er i hænderne på et andet menneske ...

Jeg er ligeglad med betegnelsen, blot jeg bliver stimuleret ... Vådt, vådt, vådt ... og Mmmmmm.... og Uhmmmm.....

Leoparddrengen sagde ...

Det er lidt mærkeligt, at englænderne også står for betegnelsen gentleman.

Jeg for min part hjælper da i hvert fald gladeligt kvinder, og giver gerne en hånd med, eller hvad der nu måtte være brug for...

Erna sagde ...

Brainie - man kan jo sagtens nå selv ;) - bare nemmere at lade sig tilfredsstille ;)