Leoparddrengens
Public Key

mandag den 4. oktober 2010, kl. 23.50

Pas på tæerne

Øjøjøjøj... jeg troede ikke det kunne blive værre for de konservative, og så blev jeg lige gjort opmærksom på Rune Kristensen, kandidat for de konservative til Folketinget i Guldborgsund. Han muntrede det konservative landsråd op med sjov stand-up komik (det er sådan noget de unge dyrker i dag). Jublen ville ingen ende tage.

Jeg advarer bare - det kan være svært at få tæerne ud af den krampe de går i efter ca 1½ minut.


P.S: Tak til Rune himself, som sendte mig link til en udgave hvor lyden var bedre synkroniseret!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

9 kommentarer:

M sagde ...

Hold k... hvor er det frygteligt!!! "Villy, vi kan også godt være sjove"....ajajajajaj den er da fuldstændig gal...

Uden Relevans sagde ...

awesome at han hjalp alligevel.

spunky sagde ...

I'm deeply in shock ...
Ja jeg ved faktisk slet ikke hvad jeg skal sige ....

Leoparddrengen sagde ...

Synes også det er imponerende at han sendte linket. Og lidt skræmmende at han gerne vil have det offentliggjort.

Og spunky... hvis du bliver så chokeret, må du hellere lige tage et kvarter mere på din fakirmåtte, så du kan falde lidt til ro, og få det bedre... *g*

spunky sagde ...

Den måtte har jeg ligget på første, eneste og sidste gang...

jeg tror netop det var det, at han selv sendte dig et link der chokerede mig, har manden da slet ingen selvkritik??

jeg mener man kan sige om politikere hvad man vil, hvad enten de er rød, grønne eller blå, men det der er bare ikke god reklame....
det er rigtig rigtig skidt!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg tror ikke han kan se, at det ikke fungerer... han skrev noget med det er ok med forskellige holdninger til mig - men det er jo ikke på grund af holdningerne jeg synes det er helt slemt, det der. (Selvom jeg da må indrømme, at den eneste vittighed jeg synes fungerer bare lidt, er den med Ibrahim og DF.)

Men ellers kan det da også være at han kører benhårdt efter princippet, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale?

spunky sagde ...

jeg er bange for at "ordsproget" "dårlig omtale er bedre end ingen omtale?" efterhånden har udlevet sig selv.
De fleste fornuftige mennesker, kan godt finde ud af skelne i dag ... og at dømme efter det segment som Konservative går efter, så må man sige at de høre ind under kategorien fornuftige mennesker. At de så ikke kan få fat i dem er en anden snak, eller måske ikke, hvis man kigger på netop dette indslag, som umiddelbart mere ligner noget der burde appellerer til DFs kernevælgere.

Christian sagde ...

Ha ha ha det er da mega skægt, eller har du kun humor når det er nogen du er enig med?

Så ham også i Natholdet med Anders Brejnholdt

Leoparddrengen sagde ...

@Christian

Nej, jeg har ikke kun humor, når der er nogen jeg er enig med. Men der er da ingen tvivl om, at i nogen situationer kan enighed få nogle ting til at glide lettere ned.

Men jeg lover dig, hvis klippet havde vist for eksempel en SF'er, som med lignende vittigheder og med lignende mangel på timing og ikke mindst pli, var gået efter VKO, så havde min tæer krummet mindst ligeså meget.

Men det er da godt at høre, at nogen synes det er skægt - mangfoldighed er en god ting!