Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 3. marts 2010, kl. 07.57

Google: Hvordan laver man en dildo?

Dette er første del af ny serie, hvor jeg vil prøve at besvare spørgsmål, som kommer ind via søgeord på Google - så jeg forhåbentlig kan få en eller anden form for orakel status. Og dette her kom så i går: hvordan laver man en dildo.

Det er så ikke fordi jeg har en nøjagtig opskrift - jeg går udfra det er noget med en hård kerne, med latex omkring i som kommer i en form. Og hvis det skal være med vibrationer eller lignende, skal det så være en elmotor + batterier som er del af kernen.

Men faktisk er det sådan, at jeg kan fremvise et filmklip, hvor det mere eller mindre demonstreres hvordan man tager mål til sådan en. Det er Julie Berthelsen som har fået Jakob Deleuran (Nikolaj Steen) på besøg - og så skal der laves model. For det er åbenbart Julie Berthelsens hobby, at lave modeller af pikke.

(Det er fra Manden med de Gyldne Ører, vist på DR2. De relevante dele begynder 1:20 inde.)

[Opdatering]: Nå, det klip er blevet fjernet - men se eventuelt mit nyere indlæg om hvordan man laver en dildo - det giver muligvis bedre information.

Og her bringer jeg så i stedet en omtale af det der Clone-a-Willy kit, som vistnok var det de brugte i Manden med de Gyldne Ører:


Og så er der denne guide:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: