Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 22. januar 2011, kl. 04.50

Den rapport findes slet ikke...?

Åbenbart er Inger Støjberg gået i rødt (på den blå måde) over at SF mener at have dækning for nogle af deres tal for deres vækstplan i en rapport fra Job og Kompetencer i Øresundsregionen. Som er en tværnationalt projekt som skal se på diverse udviklingsmuligheder på begge sider af Øresund. Og som blandt andet hører under Arbejdsmarkedsstyrelsen - i høj grad Inger Støjbergs resortområde.

Forsiden på en
ikke-eksisterende rapport:
Øresund som Low Carbon Region
Og de har fået udarbejdet en rapport, der blandt andet prøver at fremskrive hvor mange jobs der vil være i cleantech-industrien i to scenarier: et hvor den nuværende klimalovgivning fastholdes, og et hvor lovgivningen ændres til at gå mod et fossilbrændstoffrit miljø. Og ifølge den rapport vil der opstå en hel del arbejdspladser i cleantech-industrien, hvis man går den miljøvenlige vej.

Det er sikkert tal der kan diskuteres meget frem og tilbage - men det er ikke den vej Inger Støjberg har valgt. Hun siger ganske vist at SF fifler med tallene - it takes one to know one har jeg nær sagt - men egentligt ikke fordi tallene i rapporten er forkerte, eller fordi SF udlægger dem forkert. Næ:

Ifølge hende eksisterer rapporten nemlig slet ikke!

Og så er det det undrer mig, at jeg på en lille fact-checking mission på ca 5 minutter kunne google mig frem til den rapport som altså ifølge Beskæftigelsesministeren ikke eksisterer?!

Her er rapportens hovedsideJob og Kompencer i Øresundsregionens site.

Her er rapporten 'Øresundsregionen som Low Carbon Region' i en sammenfattet udgave i PDF.

Og her er den fulde rapport 'Øresundsregionen som Low Carbon Region' i sin helhed i PDF.

Men jeg må jo næsten se syner - rapporten eksisterer jo ikke?!

Derfor har jeg også nu downloadet dem til lokal harddisk, så jeg kan forsikre mig om at det ikke blot var natlige hallucinationer når jeg vågner i morgen. Hvis de nu pludseligt skulle være forsvundet fra Job og Kompetencer i Øresundsregionens hjemmeside... (Efter download: den fulde rapport fungerer ikke - jeg tror den henviser til ressourcer som ligger lokalt ifht dens placering på hjemmesiden - men den kan vises på hjemmesiden. Så nu har jeg lavet et print af den, til PDF. Det er jo også en måde at gemme på.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg har netop mailet Inger Støjsender, med disse fakta.

Mon ikke hun bliver glad for det?

Leoparddrengen sagde ...

Jo, det burde da redde hendes lørdag. Så behøver hun jo ikke trisse helt ned på Steen Gades kontor for at se rapporten.

Uden Relevans sagde ...

Jeg har ikke fået noget svar. Det fik jeg heller ikke da jeg skrev til Malou Aamund.

Leoparddrengen sagde ...

Hun har nok for travlt med at være sur.