Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 18. januar 2011, kl. 21.48

Natalie Portman nøgen

Nu kan jeg altså ikke rigtigt længere dy mig fra at lave dette indlæg. Natalie Portman, som er aktuel med den storartede Black Swan, er som jeg vist tidligere har nævnt, en af mine klare favoritter. Og noget af det eneste gode der er kommet ud af Israel, efter min mening.

Første gang jeg for alvor fik øjnene op for hendes udseende må have være i Star Wars: Attack of the Clones - hvor hun jo render rundt med nogle ganske fascinerende huller i sin stramtsiddende dragt - nærmest ligeså ikonisk som Carrie Fishers frisure i den oprindelige Star Wars. Jeg kan iøvrigt huske, at Natalie Portman efter premieren mente, at Lucas Arts havde forstørret hendes bryster digitalt i dragten.

Anyway, i denne lille kortfilm af Wes Anderson, Hotel Chevalier - som er en form for prequel til en anden film, The Darjeeling Limited -  optræder en nøgen Natalie Portman. Og det synes jeg da et eller andet sted man skal være et skarn for ikke at sætte pris på.Jeg kan altså også ret meget anbefale Black Swan hvis man godt kan lide at se på Natalie Portman - også selvom hun ikke viser sig ganske nøgen i den. Der er trods alt andre måder at være interessant på.

[Opdatering]: Gå her for at se Natalie Portmans rap om lidt af hvert!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

spunky sagde ...

he he he .... du må da blive oversvømmet i nøgenhed!

Leoparddrengen sagde ...

Det bliver man jo næsten alligevel, selvom man ikke skriver om det. Så kan man vel ligeså give folket hvad de vil ha'...?! Og hvis det er Natalie Portman nøgen, så skal de også få Natalie Portman nøgen!

{Min SEO-konsulent ville blive stolt over den sidste sætning der. Og iøvrigt bruger jeg bracers fordi ungerne tilsyneladende har hærget mit tastatur igen - nu er det otte-tals knappen og dermed start-parentes den er gal med. Damn!}

spunky sagde ...

ha ha ha ha børn er nu skønne ....

jaaa jeg tro du har ret i det der med hvad folk vil have .... men tænk at der ikke skal mere til?

Leoparddrengen sagde ...

Less is more!