Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 22. januar 2011, kl. 22.23

Det er meget muligt jeg er for nem

Klik for større røv billede
Muligvis er jeg alt for nem at påvirke af reklamer. Men jeg må tilstå, at de her reklamer Columbus Travel kører af - det er anden ombæring jeg lægger mærke til dem på politiken.dk - de har det altså med at fange mit blik.

Det skifter vistnok hvad det er af rejser der reklameres for - men det budskab når ikke rigtigt frem til min hjerne - hvad, hvor og hvornår er ret ligegyldigt. Men mit blik - det fanger de sgu.

Jo, jeg er nok for nem. Nu har jeg ihvertfald givet dem gratis reklame, her. Men okay, det fortjener de også næsten, for sådan noget godt materiale.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tsk tsk...

Det Forkromede Overblik sagde ...

Fantastisk, jeg tror dårligt jeg registredede destination eller pris, men lyst til at rejse, det får man da!

Hvorfor er det iøvrigt, at jeg ikke automatisk får opdateringer fra din blog? Jeg har tilmeldt mig som fast læser og added din webadresse til min blogroll...

Jeg er antiteknisk, så en evt. forklaring skal være meget nede ppå jorden...

Det Forkromede Overblik sagde ...

Det ekstra P er gratis, det må du beholde...

Leoparddrengen sagde ...

@imangelafbedre
... jeg ved det... :)

@DFO
Den korte og lange forklaring er, at jeg ikke aner hvad der går galt. Jeg har ikke rettet noget på min side (og jeg har da set blogrouladen fungere engang, med billede og det hele, og har også bemærket at den ikke virker nu).

Jeg ville prøve at fjerne min blog fra dine oversigter, gemme dem, og så prøve at tilføje igen.

Hvis det ikke virker, kan du eventuelt prøve at bruge bloggens feedburner adresse direkte når du tilføjer - det burde ikke være nødvendigt, men kan måske fungere bedre(?). Den er: http://feeds.feedburner.com/leoparddrengen

Lad mig gerne vide om det lykkes, og hvad der virkede, så man måske kan blive klogere :)

Og tak for p!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Velbekomme

Jeg kigger på det ved lejlighed og ser om det kan virke, for jeg vil jo gerne have det daglige fix!

Steen AA sagde ...

"danmarks billigste" .. hehe.