Leoparddrengens
Public Key

søndag den 16. januar 2011, kl. 23.23

Google: Hvordan laver man en dildo - 2

Jeg får - for mig - overraskende mange hits på folk der prøver at finde en opskrift på selv at lave en dildo. Jeg har før forsøgt at dække emnet - med hvad der nu kan kaldes Hvordan laver man en dildo - 1.

Men det klip jeg dengang havde fundet fra manden med de gyldne ører, hvor Julie Berthelsen skal lave en dildo med Nikolaj Steen som model, er desværre fjernet. Tilgengæld har jeg så nu tilføjet nogle guides for clone-a-willy...

Men nu har jeg så fundet et par nye, som måske kan virke inspirerende. Et med hvordan man gør det i ler, og så to i is. Personligt synes jeg måske ikke sådan en is-dildo lyder som en særlig behagelig ting, men who am I to judge.

Og i princippet kan man vel også bruge samme metode med noget latex - selvom jeg ikke helt ved hvordan man så skal få latexen til at størkne, det kræver vist et møde med luft(?). Og jeg ved heller ikke lige hvordan det fungerer med gummi i gummi??

Faktisk ville et godt resultat muligvis kunne opnås, hvis man faktisk lavede formen i ler, bagte den, og så kom latex udenpå... det ville jeg nok prøve, hvis jeg havde lyst til at eksperimentere i den retning. Så bare vær sikker på at den ikke går i stykker, med skarpe lerstykker til følge!

Ler-dildo:


Is-dildo nr 1:


Is-dildo nr 2:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Alex sagde ...

Det er go' humor ...

Der er også flere sjove Google-søgninger her:

http://www.mr-x.dk/?p=340

Leoparddrengen sagde ...

Well, pudsige googlesøgninger får vi vist alle :)