Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 17. juni 2010, kl. 12.43

Pavlovsk vuvuzela-søvn

Du er lige stået op i det varme sommerhus. De andre er gået, uvist hvorhen. Du blev liggende længe i sengen, netop for at du ikke skulle med. Du har lyst til fred. Resterne af deres morgenmad står stadig på bordet. Syltetøjet har tiltrukket bier og fluer, som nu summer rundt. Zumm-zumm. I vinduerne flyver fluer rundt, de summer, de vil ud. Du vil også ud. Du tager et tæppe. Og du tager en dyne og en bog. Lægger det ud på græsset, arrangerer det, og lægger dig. Formiddagssolen står ned, den varmer dig. Du lægger dig godt til rette. Fluerne summer omkring dig. Du begynder at læse. Bierne summer omkring dig. Varmen varmer dig op, dit hoved bliver tungt. Alt summer omkring dig. Bogen du læser bliver tungere. Det summer, og du må læse det du læser igen og igen. Dine øjne bliver tungere. Det summer. Dine solbriller falder af. Det summer. Du sover. Det summer.
Jeg ved ikke om det er minder eller associationer som ovenstående. Men jeg har endnu ikke kunnet se en fodboldkamp under dette VM, uden indenfor de første 10 minutter at blive forfærdeligt søvnig. Måske med undtagelse af Holland-Danmark kampen, hvor der trods alt var lidt mere på spil.

Med nogle kampe har det været forståeligt, der er ikke sket meget. Med andre har været godt gang i kampen fra første færd, men mine øjenlåg bliver alligevel tungere og tungere. Og jeg ender med at vågne, når første halvleg er forbi.

Jeg er ikke i tvivl om at det er vuvuzelaerne, der gør det. Så jeg overvejer lidt, om jeg som middel mod søvnløshed, skal prøve at få en optagelse - uden kommentatorlyd, men udelukkende vuvuzela-summen fra stadion. Så kan jeg sætte den på om natten, når jeg ikke kan falde i søvn.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

M sagde ...

Iiih Leoparddreng, jeg har forsøgt i ét væk at sende dig en lydfil, men bliver ved med at få den retur...

Leoparddrengen sagde ...

For syv hulan sytten da!

Det var da godt du prøvede det - og gjorde mig opmærksom på det, taktaktak; for i min smarte kontakt-ting er jeg åbenbart kommet til at skrive gmail.dk i stedet for gmail.com som det jo retteligt er!! Det er ikke sådan når man prøver at gøre ting spam-sikre.

Den skulle fungere nu. Gad vide hvor mange kærlighedserklæringer jeg er gået glip af på den konto?!

M sagde ...

Du må være gået glip af en milliard - prøver lige at maile dig igen:o)