Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. juni 2010, kl. 01.00

2010 - The Summer of Luck?

Det lader til jeg er lykkens pamfilius for tiden, ihvertfald hvad angår konkurrencer og den slags.

For har vundet i to indenfor de senste uger - og det er ca 1.000.000% mere end jeg plejer at vinde.

Først var det i CityGirls Sex and the City II blog/konkurrence*, og så i dag har jeg vundet i Flo's Diners Giveaway!! Det mest fantastiske er næsten, at jeg ikke engang rigtigt deltog i konkurrencerne med henblik på at vinde. Jeg vandt bare!!? - ren Fætter Højben.


* Da jeg fik beskeden om at have vundet her, troede jeg det var på grund af en kommentar jeg egentlig syntes var ganske god - om Amors onde tvilling, Tumor. Men nu hvor vinderne er offentliggjort - og samtidig hvilke dage de er vundet for - kan jeg se jeg vandt for en ikke særlig interessant kommentar. Men på en dag hvor jeg var den eneste kommenterende... Men hvad, en vinding er en vinding, også selvom den ikke er baseret på kvalitet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: