Leoparddrengens
Public Key

mandag den 21. juni 2010, kl. 18.52

Ak & V - møgunge

Efter at ungerne har spillet på min computer i eftermiddag - og jeg tror nok det er den yngstes skyld - virker v ikke på mit tastatur. Så jeg må sidde og copy/paste når jeg skrive v. (Og hvad er det lige for en tastekombination man paster med?! Nå, det er der heldigvis råd for.)

Men nu er i advaret. Det kommer nok til at smutte ind imellem. (Har ellers masser af gamle tastaturer, men alle med forkerte stik.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

That's cute. Kom til at tænke på, da demokraterne fjernede W fra alle tastaturer i Det hvide Hus inden George W. Bush og hans folk skulle til.

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det gik jo heller ikke så godt med at finde de der eapons of mass destruction ;)