Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 19. juni 2010, kl. 04.44

Peberspray

Så kom jeg i byen i aften, efter lang tids frivillig og ufrivillig passivitet på det område. Og ting tegnede fint: jukeboxen virkede igen på Amigo, et kontingent heavy-piger var ganske interesserede i mig ("Ved du hvad bdsm er?" og "Er du fetishist" etc).

Og jeg fik sat mine numre på jukeboxen, og da Bowie Let's Dance begyndte, var det jo starten på mit sæt. Men sangen var kun halvvejs, da jeg kunne mærke nået var galt. Folk begyndte at rejse sig, prøve at komme ud. Min hals snørede sig sammen, brændte. En smag som havde min mund stået åben, og nogen havde stået med en peberkværn og drysset direkte ned i i lang tid.

En eller anden bitch havde åbenbart syntes det var fint at have en peberspray med i byen, og endnu finere at spraye den ud i den ene ende af Amigo.

Og det var så slut på den aften. En måtte på skadestuen. Bortset fra det var der bare uudholdeligt at være.

Men altså, når det endelig skal være, er jeg egentlig meget glad for at have prøvet det. Glad for at vide, hvad det er DF synes det er fedt nok folk skal kunne rende rundt med. Og egentlig også glad for at kende "smagen". For jeg troede meget mere der var snak om chilipeber - men den smag der sidder i halsen er sgu sort peber.

Men fuck hvor er jeg træt af en spildt aften.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg fik engang peberspray til en fest, blev provokeret, sagde noget igen, og BAM fik jeg spray.

Det var ikke sjovt.

Etstykkemedlis sagde ...

tror ikke de har opdaget peberspray herovre...

Surt at det bare endte med en flad (men stærk) fornemmelse.

Leoparddrengen sagde ...

Det burde krafteddeme forbydes. Også selvom det allerede er det.

Leoparddrengen sagde ...

Men det er egentligt lidt underligt, at jeg syntes smagen/fornemmelsen så distinkt var sort peber, for jeg kan på Wikipedia se, at den aktive ingrediens i peberspray udvindes fra frugter af Capsicum - det vil sige peberfrugter/chilier - ikke sort peber.

Det var også hvad jeg troede før, men ikke det jeg fornemmede i nat!

Anonym sagde ...

Mærkeligt!