Leoparddrengens
Public Key

fredag den 10. juli 2009, kl. 07.21

Fredagens planer

Ligger ikke fast. Eller det vil sige: starten ligger nogenlunde fast, men så støder min profetiske hukommelse ind i et sort hul, når vi når frem til omkring ved 5-6 tiden i eftermiddag.

Jeg har været tidligt oppe, og ved gud ude at løbe kvart over 5. Og er tidligt på arbejde, så jeg kan gå forholdsvis tidligt. Der er planen så at jeg tager hjem til min bror, og ser Andorra etapen - den første, som kan fortælle noget om det egentlige styrkeforhold i årets Tour.

Og det er så dér kæden højst sandsynligt hopper af; min bror har ferie og er sandsynligvis ret udsumpet. Og jeg kunne godt forestille mig jeg kommer til at joine ham i det idag. Og så kan det jo godt være jeg også kommer til at ryge noget. Og hvis jeg så får ædeflip ved jeg ikke om jeg kan holde frugt-linien, så jeg tror mere eller mindre den er lagt på hylden i dag efter arbejde. Men vil da stadig prøve at holde madindtaget nogenlunde clean, så jeg kan få god glade af vodkasmoothie imorgen.

Hvorom alting er: muligvis havner jeg i byen i nat, men det er også meget muligt jeg ikke gør. Og jeg aner ikke hvilken tilstand, eller hvilket dress jeg vil være i. Hvis jeg kommer hjemom følger der nok en opdatering i aften.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: