Leoparddrengens
Public Key

mandag den 6. juli 2009, kl. 12.53

Med røven i vandskorpen

Advarsel: Dette indlæg indeholder grafiske, latrinære beskrivelser, og kan muligvis virke uappetitligt.

Hvert land har tilsyneladende deres egne skíkke og kulturer indenfor vvs-arbejde og toiletfaciliteter. Mange af dem er til at forstå, omend de for en udlænding kan synes fremmedartede eller andda ulækre - ens hjemlands toiletindretning vil nok altid stå som den rigtige. Men jeg det amerikanske toilet fatter jeg simpelthen ikke!

Til de, som ikke har været derovre, akn jeg sige at de består af en porcelænskumme, som vores. Ofte lidt mere aflangt i formen, og det er der ikke noget galt i. Og brættet til at sidde på, mangler som oftest den forreste del. Nok for at undgå dryp fra mænd som ikke løfter brættet når de tisser, så det er også ok.

Når der skylles ud virker det nærmest som om vandet suges ud, og røret der suges ud igennem er tyndere end vores, men det fungerer som regel effektivt nok. Laver dog en frygtelig larm, når der ikke længee er vand at suge ud.

Men der hvor det går helt galt for dem, er vandstanden: den når næsten helt op til kanten, så det i kombination med den aflange form er hen helt lille sø, man skal skide i. Jeg er nået frem til, at begrundelsen for det må være, at den højere vandstand gør at lorten har kortere at falde, og dermed laver et mindre plask. Og dermed også mindre larm, så det giver en højere diskretionsfaktor.

Men prisen for denne mindre larm er høj: For det første, hvis man laver en lang lort, som hænger godt sammen, kommer den ned i vandet og løftes op af dette, inden den som normalt ville rives i stykker, trukket af sin egen vægt. Effekten er en endnu længere lort, som i teorien bare bliver ved og ved, men med det tillæg at den på grund af den holdes oppe af vandet, ikke kommer vandret ned, men føres i en vinkel. Hvilket føles ganske mærkværdigt.

Det er nok noget man kan vænne sig til, men jeg bryder mig ihvertfald ikke om det.

Værre er det så, når lorten er afleveret. For den ligger så og flyder rundt i søen, og det er altså ikke særlig behageligt, især ikke som mand. Jeg har faktisk været ude for, at mine ædlere dele er blevet berørt af den flydende lort. Og det vil jeg gerne have mig frabedt!

Måske er mit problem, at jeg indtager mere fiber end den gennemsnitlige amerikaner, hvorfor der er større chance for flydere. Men selv den mindst fiberspisende amerikaner opnår vel indimellem afførring som flyder ovenpå, om ikke andet ved diarré?

Eller er mit problem at jeg har større kønsdele end den gennemsnitlige amerikaner? Det er selvfølgeligt en tiltalende tanke, men det tror jeg sådan set ikke. Og selvom jeg ikke havde været ude for egentlig berøring, ville jeg stadig synes hele setup'et var ulækkert.

En sidste tvivlsom ting ved mange amerikanske toiletter på offentlige steder, altså barer med videre, er at de kun har en meget symbolsk dør foran båsen (hvis de overhovedet har én), hvor der er frit udsyn både over og under. Det er naturligvis for at undgå indtag af stoffer på toilettet - hvilket muligvis virker, folk står ofte og sniffer deres coke ganske åbenlyst ude ved håndvasken - men er altså ikke særlig fedt at benytte.

Jeg ved ikke lige hvorfor dette indlæg kommer nu - det er 10 år siden jeg sidst var derovre - men det var vel noget der ville ud...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: