Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 7. juli 2009, kl. 22.01

Luftfotos


Der flyver jo et par F16'ere rundt over København i øjeblikket. Og man overraskes til stadighed over at noget så småt kan larme så meget. (Selvom jeg så nogen der skrev, at de fløj rundt og brød lydmuren, og det kan jeg altså forsikre for at de ikke har gjort.... der taler vi brag i en helt anden størrelsesorden.)


Men såvidt jeg forstod på Lorry igår, skyldes overflyvningerne, at luftvåbnet skal have opdateret deres billeder af København. Og jeg undrer mig bare - skal det være med F16 de optager dem? Er det ikke hulens dyrt?


Kunne de ikke bruge en Cessna i stedet? Eller endnu billigere, hvad med Google Maps?


Tja, jeg undrer mig bare. Men det er da meget sjovt at se dem vride sig rundt deroppe (når man kan få øje på dem - husk ikke at kigge efter lyden, for dér er de ikke), det er jo ikke så tit de har lov til at flyve over os.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: