Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 8. juli 2009, kl. 18.42

En nødvendig opdatering

For godt 4 måneder siden skiftede min yngste børnehave. Og det var en hård start, ikke mindst for mig. Det var derfor også nogle ret hårde indlæg jeg fik skrevet dengang.

Så jeg synes det er på sin plads at fortælle, at tingene er blevet meget bedre. For det første er der kommet flere pædagoger, og de nye er ganske storartede. For det andet har de fået gjort en del ved huset, som dengang var helt tomt. Og så er vejret jo naturligvis blevet bedre.

Vigtigst af alt, er dog for mit vedkommende, at drengen faktisk er blevet rigtig glad for det. Så heldigvis er han en af dem det passer til.

Ikke at alt er perfekt, men irritationsmomenter består mere i praktiske ting idag, end i pædagogiske, og det er til at leve med.

Så jeg træker ikke noget tilbage af, hvad jeg skrev jeg oplevede de dage: det var forfærdeligt. Men jeg er kommet til den konklusion, at det var off-dage fra alles side, og at tingene er blevet rigtig meget bedre. Og jeg glæder mig over det.

(Jeg gruer dog naturligvis lidt for når vi kommer til efteråret og vinteren, men jeg tror ikke det vil være så slemt, for det vil ikke være det samme chok vi startede med.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Godt at høre at det er blevet godt på trods af dårlig start. Jeg må vist lige læse op på den sag i de historiske indlæg.

Min ene dreng græd som pisket hver dag ved aflevering i over ½ år. Det var forfærdeligt, hjerteskærende og fuldstændig umenneskeligt for alle parter. Føj :-(

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er fordærdeligt. Da han (den yngste) startede i vuggestue var det også slemt; men det holdt op så sanrt den faste pædagog kom tilbage fra kursus, og siden var der ingen problemer, tværtimod. Hvilket også gjorde det skift så meget værre.

(Den ældste var tilgengæld aldrig rigtig glad for at gå i børnehave; men det var aldrig så slemt.)