Leoparddrengens
Public Key

søndag den 5. juli 2009, kl. 14.37

Akklimatisering


Så er vejret slået om - det er ihvertfald blevet overskyet. Typisk, når nu jeg til at være single igen - afleverer den yngste når han vågner efter middagslur, den ældste er skippet af (til at se Ice Age 3) - havde jo lidt håbet at hænge ud i nogle parker og kigge på nogle piger. Det bliver der jo muligvis ikke så meget af nu.

Men nu er Touren jo også begyndt, og jeg er i det sædvanlige start-mode - man skal lige vænne sig til holdendes navne, hvem er skiftet og hvem hedder noget andet, hvem har karantæne, etc. Jeg går glip af frygtelig mange klassikere i løbet af foråret (fik kun set Liege-Bastogne-Liege), og får aldrig fuldt med i Giro'en, så de seneste år starter jeg altid på ret bar bund.

Men det var godt at se Cancellara vinde i går - hans lokomotiv-stil imponerer mig hver gang - og det er ihvertfald godt at have Jørgen Leth tilbage, efter hans puritansk inspirerede fyring.

Men nu efter et par dage, især når børnene er væk, skal jeg nok være ved at kunne finde ud af det. Og man kan jo ikke komme udenom, at TdF ser ud til at kunne blive meget interessant i år!
[Opdatering:] Nå, kommer ikke af med den yngste nu - for hans mor skulle lige noget. Typisk, typisk, typisk. Og at hun siger det i samme øjeblik jeg er på vej ud af døren med ham. Man kan ikke mærke på hende, at hun har forståelse for at jeg har haft dem i 3 uger nu.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: