Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 8. juli 2009, kl. 08.05

Jeg er ikke chokeret

Brian Arthur Mikkelsen var, som tidligere omtalt, chokeret over politiets store underskud på budgettet sidste år.

Han valgte dog i sin choktilstand at være umådelig tavs, og lade den nyudnævnte Rigspolitichef tage skraldet. Det kunne man jo også roligt gøre, da han af gode grunde ikke kunne gøres personligt ansvarlig.


Men nu kommer det frem, at han ikke havde den store grund til at blive chokeret - hans ministerium var fuldt oplyst om budgetproblemerne.Denne gang kunne man måske hævde, at vi andre burde være chokerede. Jeg må tilstå at jeg ikke er; det kommer ikke videre bag på mig.

[Opdatering]: Nå, det lader til at Brian Mikkelsen er chokeret over beskyldningerne. "Jeg vidste virkelig intet," hævder han. "Det var Rigspolitiets skyld!"

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: