Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 9. juli 2009, kl. 16.34

Indskærpet

Så kom der ellers brev fra Lægemiddelstyrelsen i dag. De havde nu - i det jeg ikke var kommet med nogle kommentarer til deres umiddelbare opfattelse - afgjort at min indførsel af tjære fra USA var i strid med §3 i bekendtgørelse om privates indførsel af lægemidler.

De indskærper derfor overfor mig, at det må jeg ikke gøre i fremtiden.

Må indrømme, jeg troede den sag var afgjort for længe siden, men det er da rart og trygt at vide, at bureaukratiets hjul ligesåstille arbejder videre, mens man selv beskæftiger sig med andre og mindre vigtige ting.

Og jeg lover, jeg skal nok lade være med at importere mere. Lige foreløbig, ihvertfald - nu har jeg jo fået en portion igennem siden. Jeg vil jo nødig skulle udsættes for at modtage en ny indskærpelse...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: