Leoparddrengens
Public Key

søndag den 5. juli 2009, kl. 18.50

Mumsemad

Regner med at gå på frugt/smoothie/grøntsagsuge i næste uge. Det trænger jeg lidt til. Og at få strammet lidt op, så jeg kan være fit for de kommende weekender!

Ikke for det, den har meget stået på frugt de sidste uger, også - der har ikke været meget lyst til de store bøffer i denne varme. Men med ungerne omkring har jeg ikke rigtigt kunne sige nej til at de skulle have nogle is i ny og næ; og de spiser dem sjældent op, så jeg har været restespiser.

Og så røg der nogle burgere ned på minicruiset; så alt i alt er det noget jeg tror vil gøre godt. Varmer lidt op i aften, med honning- og galia-melon, noget tzatziki + lidt andre tapas agtige ting: soltørrede tomater, syltede pebre, ost med videre. Plus lige noget serrano-skinke. Så det er bestemt ikke dogmemad: det er ikke rent vegetarisk, og er også noget federe end jeg regner med i næste uge.

Men til at fejre ro & fred er det rigtig dejligt, og kan strækkes ud over hele aftenen.

Nice!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: