Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 11. juli 2009, kl. 12.19

Gik som forventet

Akja, gik jo ud til broren efter arbejde i går -gik for det havde jeg besluttet mig til. Hvilket egentlig ikke var den bedste idé, for efter at det var annonceret længe uden at blive det, blev det faktisk både koldt og regnvejr i går. Men så var det heller ikke værre.

Vel ankommet blev der jo så indtaget noget øl og noget hash til en bjergetape, der altså sådan set godt kunne have været lidt sjovere. Men det slog - som forventet - hårdt på en jomfruelig frugtmave.

Jeg ville egentlig være gået ved en 7-8 tiden, men han overtalte mig til at blive hængende - hvilket vist ikke var så svært. Så røg de også noget kød ind og en del rødvin, og jeg blev ganske stiv, og det blev han sådan set også, og det regnede så jeg blev hængende.

Og på et eller andet tidspunkt går jeg hjemad, og kommer jo forbi Floss og kommer til at gå derind, og husker ikke så meget derfra, og så havner jeg ovre på Cozy senere, hvor jeg prøver at gå fra mange gange, men kommer til at blive og danser naturligvis, men husker ellers heller ikke så meget.

Og nu er jeg så hjemme, stod op for 1 time siden. Har lidt ondt i hovedet, men egentlig ok. Men kan ikke lade være at føle at dagen igår var lidt spildt, men spildt efter eget ønske. Og så er det vel godt nok.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: