Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 17. november 2010, kl. 22.51

En dansk Gerald Ford

I USA sagde man om Nixons vicepræsident, Gerald Ford, som blev præsident efter Nixon måtte gå af på grund af Watergate, at han var for dum til at tygge tyggegummi og gå på samme tid. Blandt andet på grund af et par fald episoder.

Og, tja.... jeg kunne altså ikke lade være at tænke på udtrykket i dag, da man i Nyhederne kl 22(:20) først ser Naser Khader snuble op ad trin på vej ind til integrationsstramningspointmøde (fordi han havde fart på for at undgå spørgsmål, jeg så det live tidligere), og kort efter stod han ivrigt tyggende tyggegummi bag Birthe Rønn Hornbech som talte om Danmark som foregangsland for den stramme og snævre adgang til det allerhelligste.

For tilsidst at prøve at snakke udenom spørgsmål om hvorfor pointene er indrettet som de er - hvilket ikke lykkes, da Cecilie Bech holder ham fast på spørgsmålet.

Ja - jeg kunne alstå ikke lade være at tænke på det amerikanske udtryk... too stupid to walk and chew gum at the same time. Og det kan da godt være, at det er en tynd og under bæltestedet sammenligning. Frankly, my dear - I don't give a damn!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: