Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 17. november 2010, kl. 02.53

Ændring i reklamer på Bloggen

Som den opmærksomme læser måske har lagt mærke til, har der været fredeligt på reklamefronten her på bloggen den sidste uges tid - der har nemlig slet ikke været nogen. (Hvilket har efterladt nogle ukønne huller i designet.)

Hvorfor AdSense ikke har fungeret i denne periode er jeg faktisk ikke klar over - jeg har nogle formodninger, men jeg har intet hørt fra dem, så det er rent gætteri fra min side. Men den del med AdSense gemmer jeg til et andet indlæg.

Nu blev jeg så træt af hullerne i designet, så jeg bruger nu noget andet end AdSense - noget som hedder Partner-ads. Jeg har allerede brugt det ovre på den erotiske del, men prøver det nu også her (med dydige annoncer skam!)

Det er noget anderledes end AdSense - man har en del mere kontrol over hvilke reklamer der vises, og i hvilket omfang - tilgengæld er der ikke den kobling mellem indholdet på den enkelte side og reklamerne, som AdSense (forsøger) at opnå.

Afregning fungerer også noget anderledes - de fleste reklamer afregnes ikke per klik, som AdSense, men per lead/sale (det vil sige noget som fører til en transaktion i den anden ende), eller på provisionsbasis, som procent af et eventuelt salg. (Til gengæld må jeg vist godt opfordre mine læsere til at klikke løs - jeg får bare ikke noget ud af det, medmindre I også køber noget...)

Hvad der fungerer bedst økonomisk for mig, har jeg ingen idé om; det er ikke for pengene jeg gør det (jeg fik nu aldrig noget særligt ud af AdSense) - for mig er det stadig et eksperiment, for at vide noget om hvad og hvordan den side af 'nettet fungerer.

Nå - det var en lille opdatering på reklamefronten. Da I (de faste læsere) jo kommer til at kigge på dem indimellem, synes jeg næsten jeg skylder at opdatere omkring det. Og... hvis der er nogen reklamer som virkeligt irriterer - så lad mig det vide; med den nye kontrol kan jeg gå ind og sige, at jeg ikke vil have dem, eller at de skal vises sjældnere!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

kan bedre lide adsense, der VED jeg at du tjener lidt eller noget når jeg klikker, hvilket jeg gør tit.

Faktisk klikker jeg altid reklamer når jeg ser dem på en blog, Google har sgu penge nok.

Leoparddrengen sagde ...

Kan også godt lide AdSense, i princippet. Men det vender jeg som sagt nok tilbage omkring.

Men altså... Google mister da på ingen måde penge af at du klikker på AdSense reklamer, tværtimod tjener de også på det...?!

Uden Relevans sagde ...

Ja de tjener, og du tjener win - win