Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 15. juli 2010, kl. 23.11

P!nk nøgen

P!nk optræder i Parken den 24. juli, og derfor er min SEO-konsulent efter mig - han mener at det må være rette tid for et indlæg om en nøgen P!nk (eller en nøgen Pink, hvis vi skal gøre det lidt lettere for søgemaskinerne - det kan godt være det er meget cool med sådan et udråbstegn, men det er ikke smart for computere).

Efter at jeg i sidste halvdel af 90'erne stort set ikke hørte musik, var P!nk en af de unge kunstnere jeg fik øjnene op for i starten af det nye årtusind. Og jeg synes især M!ssundaztood pladen er gevaldigt fængende, med mange gode numre i mange genrer.

Og videoen herunder holder jeg meget af, for dens syrethed - og fordi hun netop fremstår emotionelt nøgen i den.

De senere år må jeg så sige, jeg ikke har fulgt så meget med i hendes udgivelser, i dag er det nok mere en som Lady Gaga der trækker. Men jeg har stadig stor respekt for den gode P!nk, og håber det bliver rigtig god koncert, for de som skal ind og se den.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Kenni sagde ...

Er spændt på om det har nogen effekt på dit besøgstal ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er jeg da sådan set også :)

Etstykkemedlis sagde ...

sys det er en fed video..

besøgstalsucker;)