Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 18. november 2010, kl. 22.35

Alligevel rystende

Man er jo efterhånden indstillet på en del historier om umenneskelig behandlig af mennesker i Danmark, som altså ikke lige har dansk statsborgerskab.

Men den her historie synes jeg altså var grum - om to drenge, Hijji hed de til efternavn, og deres forældre stammer fra Marokko. Idag var de vist 9 og 13 år.

De har boet i Danmark det meste af deres liv, men for ca 3 år siden nuppede moren dem, og rakkede rundt i Europa med dem, efterladende deres far herhjemme.

Efter nogle års rejsen rundt blev moren træt af det, og efterlader børnene hos deres faster i Spanien, og rejser selv hjem til Marokko. Hvor hun gifter sig påny, og får en ny søn, og i øvrigt intet vil havbe med de to drenge at gøre. Hvilket hun også skriver i et officielt dokument.

At moren virker ret skør behøver vi ikke diskutere - men det kan jo ikke blive børnenes fejl. Og vi vender tilbage til deres historie.

De var jo blevet efterladt i Spanien, og der henter deres far dem nu, og bringer dem tilbage til deres hjem i Danmark. Her hvor han er dansk statsborger, og har boet siden 1986. Der er bare det ved det, at fordi drengene har været ude af landet i et par år, er deres opholdstilladelse udløbet, og skal så ligesom genoprettes.

Men det nægter Udlændingeservice (det gør stadig ondt i mig når jeg skriver det newspeak ord!). For de finder ikke, at børnene er integrerbare i Danmark...?!

Så nu står børnene til udvisning med det vuns, og udsendelse til deres skøre mor, som ikke vil have noget med dem at gøre, som iøvrigt nu lever i ægteskab med en fundamentalistisk mand - som heller ikke gider have noget med fremmed frugt at gøre.

Den her... den må de sgufandeme bare ikke få lov til at gennemføre!

(Facts burde i det store hele være som præsenteret i 22 Nyhederne, men de har underligt nok ikke sagen på deres hjemmeside, så den er refereret efter hukommelsen.)

[Opdatering:] Har nu fundet link til indslaget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

M sagde ...

Danmark for fand.. Hvordan har du det? Går det godt nok? Eller trænger du bare til en krammer? Eller et seriøst reality-tjek?

Åh det er sgu så trist... Stakkels unger!

Leoparddrengen sagde ...

Jep. (Og det undrer mig i øvrigt at det tilsyneladende kun er TV2 der kører med den her sag - hvor er de andre medier? Den er da grotesk?!)