Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 9. september 2010, kl. 17.09

Er Google mon vred på mig?

Normalt er mine nye indlæg på Google indenfor få sekunder af at jeg har udgivet dem. Men ikke det sidste døgn eller så - jeg ved ikke præcist hvornår det begyndte, men ihvertfald i nat var det begyndt - jeg blev ignoreret. Og har ikke haft besøg senere - jeg er ihvertfald ikke kommet ud i søgeresultater.

Åh, Google, lad nu Dit lys skinne på mig igen!
Og nu spekulerer jeg så på, om jeg kan have gjort noget for at pisse Google af? Som i nat, da jeg efter Wozniacki-kampen linkede til et russisk streaming-site. Måske er det site i bad standing, og hvis man linker til det kommer man også selv i bad standing?

Så nu har jeg taget det indlæg offline - for hvis der er noget jeg ikke ønsker, er det at være i skammekrogen hos Google.

Faktisk er det lidt som at have en kæreste - som er blevet pissed over et eller andet, men man aner ikke hvad. Og måske er det slet ikke noget man selv har gjort, men noget helt andet. Eller måske er det bare den tid på måneden for Google?

Jeg ved det ikke, men jeg håber hun snart bliver god igen...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Mor er ikke vred... hun er skuffet!

Russisk.. hvad tænkte du på!?

;)

spunky sagde ...

ha ha ha ha ... @LMP her skulle jeg lige til at skrive en kommentar, men da jeg så læste din glemte jeg fuldstændig hvad det var jeg ville skrive!

Leoparddrengen sagde ...

Men... jeg fandt jo stedet via google, så jeg forstår ikke helt... hvad gjorde jeg galt!?

Jeg skal aldrig gøre det mere - hvis bare jeg ved hvad det er...

Etstykkemedlis sagde ...

@ Spunky... Undskyld:D men glad for at jeg kan fornøje dig..

Og Leo, har du ikke lært at man skal sige nej til fristelser? Selv når de præsenteret af en smuk kvinde?

Etstykkemedlis sagde ...

*præsentereS

Leoparddrengen sagde ...

Øh... nej?! Skal man det?

Etstykkemedlis sagde ...

jeg kender den her historie om en fyr der hedder Adam....

Leoparddrengen sagde ...

Åhnejda - forvist fra GParadise forever?!