Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 14. juli 2010, kl. 20.43

5 år = stor dreng

Den yngste blev 5 i dag - og så føles han altså ikke så lille mere.

Okay, det har han ikke gjort noget tid, men nu er der kommet tal på. Det var en okay hyggelig dag, hvor vi samledes hos hans mor, og siden gik ned ved søerne. (Og jeg legede lidt frisbee med ungerne, sjovt som det har fået en revival for mig.)

Jeg gav ham et kroket-sæt - nok ikke verdens største gave, men jeg er egentlig ganske glad for at jeg fik idéen - for han har gået og beundret kroket-spilere, og villet være med. Så det skal vi nok få noget sjov ud af i løbet af sommeren (inklusive den ældste). Og så er det faktisk også noget, jeg kan huske jeg altid ønskede mig som barn, men aldrig fik - så det kan der også blive rådet bod på.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Tillykke med din lille store dreng:)

Kenni sagde ...

Et forsinket tillykke med ham. Han må have været rigtig god det foregangende år med det vejr vi har haft.