Leoparddrengens
Public Key

mandag den 12. juli 2010, kl. 09.39

Holland efter finalen: "Iniesta tyrede!"

Det var en tydeligt forbitret Wesley Sneijder, som sad og kiggede på de jublende spanske spillere, efter Spanien vandt 1-0 i VM-finalen - en finale som først fandt sin afgørelse 4 minutter før tid i forlænget spilletid.

Wesley Sneijder er ikke ked af det - han er vred! Og efter kampen forklarer han hvorfor: "Det var så tydeligt at Iniesta tyrede på det skud! Derfor kunne Maarten (Stekelenburg, Hollands målmand, red.) ikke holde bolden. Dommeren stod ellers godt placeret - jeg kan ikke forstå han ikke underkendte målet!"

de Jong forsvarer sig mod Alonso.
Han er ikke ene om at være sur på dommeren. John Heitinga, som blev vist ud i overtiden, brokker sig også: "Den første advarsel fik jeg for at bruge mund - det er jo latterligt, når man tænker på hvordan dommerens søster bruger sin!"

Nigel de Jong fik en advarsel for et højt løftet ben, som endte i brystet på Spaniens Xabi Alonso: "Det var selvforsvar," forklarer han. "Hvis jeg ikke havde gjort det havde Alonso slået mig til lirekassemand, han havde mordi i blikket. Jeg synes det er for meget, at dommeren ikke skunne gøre noget for at dæmpe spaniernes voldsomme temperament."

Hollands anfører, Giovanni van Bronckhorst, har ikke meget sympati for den spanske sejr: "Ok, de fik så et mål mere end os, og dermed har de jo vundet. Men vi havde fortjent sejren! Det var jo os der havde bolden hele tiden, og vi havde virkelig presset Spanien i bund. Det var bare for meget at de skulle ødelægge vores fine spil, ved hele tiden at lægge sig ned og pive. Spis en tudekiks, helt ærligt!"

Bert van Marwijks, Hollands træner, ser også dommeren som en væsentlig årsag til det hollandske nederlag: "Vi burde i det mindste have fået Fair Play-pokalen," mener han. "Men det kan vi jo ikke engang - vi blev simpelthen bortdømt af Webb (kampens dommer, red.). Han kan tydeligvis ikke lide hollændere - han er åbenbart, som alle englændere, fuld af fordomme." Og han tilføjer: "Og så har han pigelus!"

(Jeg skal lige understrege at ovenstående er skrevet inden denne artikel udkom. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Det Forkromede Overblik sagde ...

Heh, så det er det du mener!

Leoparddrengen sagde ...

:)

Etstykkemedlis sagde ...

:D ja det var det han mente...

Ironi aside, så er jeg ellers enig i det du skrev hos mig:)