Leoparddrengens
Public Key

fredag den 23. april 2010, kl. 23.39

Danish Dynamite

Der er for tiden en del snak om gamle (og nye) fodboldsange hvor Re-sepp-ten, med rette, fremhæves som den bedste.

Men hvad jeg synes der er en tendens til at glemme: to år før blev den første af den slags sange - Rap Nu - introduceret, til EM i 1984. Og det var samtidig et af de allerførste raps på dansk, fremførst af ingen ringere end Gunnar Nu.

Ikke blot af musikalske, men også historiske, årsager er det et gensyn værd. Ren 80'er: hoftebånd, (a)synkrone rejehop, slagbas, scratching, et dansk flag som ikke har hørt om Dansk Folkeparti og en stadigt levende Gunnar Nu.

Jeg har den faktisk som single. Et sted. Eller nogen har den. Jeg tror godt jeg ved hvem jeg har lånt den til!

Så' der bas!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: