Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 8. august 2009, kl. 22.38

Wing Commander

Jeg sad så lige og så Top Gun i aften - den har jeg vist faktisk aldrig set i sin helhed før. Og jeg sad og blev helt nostalgisk for jeg kom til at tænke på spillet Wing Commander.

Det var faktisk et ret fedt rum dog-fight spil, det første må være fra '89 eller '90. Og også med lidt rollespils elementer, med en historie der kørte mellem kampene - til at starte med still tegninger og animationer, fra 3'eren blev det så det første spil med filmklip - med Mark Hamill (Luke Skywalker) som en selv.

Men jeg kunne nu se, hvor meget de havde stjålet fra Top Gun. Eller stjålet er vel så meget sagt, for det var så åbenlyst - selv deres call signs var de samme, langt henad vejen. (Der blev i øvrigt lavet en film på spillene engang, den har jeg dog aldrig set).

De var jo så den type spil, der virkelig trak tænder ud på en processor. Det første kørte jeg på min første PC, en 386 på 25 MHz, den var heldigvis rimeligt up-to-date, så det kørte udmærket. Men det var sjovt at opleve, da jeg senere installerede den på en Pentium - dér gik det så hurtigt, at man simpelthen ikke kunne nå at se hvad der foregik. Så de havde lige glemt det der med at skrue ned for blusset, hvis processoren var for kraftig.

Nå, det var lige endnu et nostalgisk tilbageblik.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: