Leoparddrengens
Public Key

fredag den 16. juli 2010, kl. 18.01

Touren: Contador fyret fra Astana

Tolvte etape af Tour de France havde ikke været slut ret længe, før en rasende Aleksandr Vinokourov indkladte til pressemøde.

Contador og Vinokourov
"Jeg kan meddele at ethvert samarbejde mellem Astana og Alberto Contador fra dags-dato er ophørt," meddelte han kort. "Der kommer nok et juridisk efterspil, men Contador vil ikke være at finde til start fra 13ende etape."

En chokeret presse prøvede at få en uddybning. "Alberto har i lang tid haft loyalitetsproblemer," uddybede Vinokourov. "Og i dag stjal han min etapesejr, og gav den til en af sine landsmænd. Hvis det ikke er fyringsgrund ved jeg ikke hvad er!"

Hvorefter Vinokurov til den forsamlede presses højlyde protester erklærede pressemødet for slut, og gik ind i hold-bussen.

Det Vinokurov taler om, er at han i lang tid førte løbet i dag, men med godt 2 km til mål stak Contador fra feltet med blandt andre Andy Schleck. Det medførte at han gik forbi Vinokourov, men samtidig trak spanieren Joaquin Rodriguez fra Katusha holdet med - og det var Rodriguez der endte med at vinde etapen.

At Contador på manøvren tjente 10 sekunder i forhold til Andy Schleck var altså ikke nok til at formilde den iltre kazakhstaner - og da Vinokurov er suverænt bestemmende på Astana-holdet er det altså forklaringen på, at rytteren som var favorit til at genvinde Tour de France i år, den aktuelle andenplads, ikke længere vil være at finde i feltet.

[Opdatering:] Bjarne Riis har meddelt at Contador nu kører for Team Saxo Bank.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

spunky sagde ...

Ha ha ha ha
du skulle jo være journalist med de evner der!

fabelagtigt

Leoparddrengen sagde ...

Tak tak! Jeg håber du så følger med i den videre udvikling! :)

Anonym sagde ...

Haha, det er da humor ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Igen, tak!. Jeg kan jo så ikke lade være at nævne, at der er mange flere af den slags, hvis du kunne lide den her...