Leoparddrengens
Public Key

fredag den 6. februar 2009, kl. 22.57

Yes!


Overskrift på dr.dk/nyheder: Poulsen nærmer sig startopstilling.

Jeg går ud fra, og håber på, der er tale om en slåfejl, og at artiklen dækker over at Flemming Povlsen er på vej tilbage på landsholdet.

Jeg har nemlig et mærkeligt skæbnefællesskab med Flemming Povlsen; jeg ved ikke om vi har de samme biorytmer, eller vores horoskoper på en eller anden måde er ens, men ihvertfald: når Flemming Povlsen scorede på landsholdet kunne man være sikker på jeg scorede i byen inden for en uge, sandsynligvis adskillige gange - enten (eller både) før eller efter. Og når han scorede flere mål kunne det gå helt amok.

Tilgengæld var det også sådan, at når han havde problemer, og aviserne skrev om scoringskrise - ja, så havde jeg det også. Og Flemming havde desvære adskillige af sådanne, og ret lange; men var tilgengæld uhyre scorende når han var i det humør - og det var jeg så også.

Og har altid haft lidt dårlig samvittighed overfor ham - for da jeg kom i fast forhold gik der ikke lang tid, så smadrede han knæet, hans karriere stoppede alt for tidligt - og der kom ikke flere scoringer fra den kant.

Så det kan kun glæde mig - både på hans og egne vegne - hvis han nu i en alder af kun 42 gør et fortjent comeback!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: