Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 13. juli 2010, kl. 23.55

FIFA afslører: flere mode-sponsorater

Efter at det i går kom frem, at Burberry bliver en af hovedsponsorerne for VM 2014, viser det sig i dag at det lader til at blive en hel trend ved det kommende VM.

Først har Alexander McQueen i dag i en pressemeddelse fortalt, at de har ehvervet eneretten til at levere fodboldstøvler til VM. Noget der nok vil skabe en del kontrovers, da det traditionelt har været et område hvor spillerne stod frit, og mange stjerner har haft lukrative aftaler med Adidas og Puma, med videre.

Alexander McQueens fodboldstøvle, forår 2011
Men det er altså slut under næste VM - der kommer der til at stå Alexander McQueen på det hele. I pressemeddelelsen hedder det blandt andet:


Det er os en stor glæde at kunne deltage ved VM, og kunne bringe lidt stil til det klassiske spil. Samtidig er vi triste over, at Alexander ikke selv kunne præsentere nyheden, det var noget han arbejdede meget på sine sidste måneder, og vi ved at han ville have været stolt over resultatet - se det vedhæftede billede af en McQueen fodboldstøvle, klar til forårssæsonen 2011.

En Vuitton ref-bag
Kort efter denne nyhed var kommet frem, var det så Louis Vuitton der kom på banen. Ved en stor ceremoni i Dubai, fortalte de, at de har fået eneret på et helt nyt koncept - dommertasker (Referee Bags, eller bare ref-bags). Som dommerne kan have deres forskelligt farvede kort i, samt pen og notatpapir og kommunikationsudstyr, herunder fløjte. Louis Vuitton forsikrer, at der er sørget for ekstra plads, hvis mere teknisk udstyr bliver indført, som der har været snak om.

Jeg havde en snak, off-the-record, med Sepp Blatter - om han ikke var bange for at dette ville skræmme noget af det traditionelle publikum væk. Han udtrykte den holdning, at det kunne da godt være. Men at det snildt ville blive opvejet af et meget mere købedygtigt segment. Og ævlede noget om at man bare kunne set på the walking fridge og bøsse-øller.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

din lille tyveknægt;)

Leoparddrengen sagde ...

Med arme og ben, lærte jeg som barn. Med arme og ben.