Leoparddrengens
Public Key

fredag den 16. juli 2010, kl. 19.44

Riis: Nu kører Contador for Saxo Bank

Den dramatiske udvikling efter 12. etape, som endte med at Astana fyrede deres favorit til podiet, Alberto Contador, har taget en ny drejning:

For få minutter siden fortalte Bjarne Riis undertegnede, at han regner med at kunne præsentere Alberto Contador som ny mand hos Team Saxo Bank senere på aftenen.

Riis har skudt papegøjen med lynindkøbet af Contador
"Vi skulle jo alligevel ud og finde et nyt topnavn som erstatning for Schleck-brødrene," fortæller han, og sætter dermed samtidig en stopper for yderligere spekulationer om deres fremtid hos Riis. "Og så var det jo oplagt at overtage Contador i denne situation. Og når vi samtidig kommer til at besidde både 1. og 2. pladsen i løbet er det jo ekstra fint."

Men Contador kan vel ikke køre for Saxo Bank i dette Tour de France?

"Jeg fik nogle af vores regeleksperter til at kigge på det, og det kan han faktisk godt. Der har nemlig ikke været nogen holdkørsel i år, og det er forudsætningen. Samt at vi har et ledigt nummer til ham, og det har vi jo i og med at Fränk måtte udgå, så fra imorgen kører Alberto med nr 16."

Og hvem skal der så køres for? Andy eller Alberto?

"Det må dagsformen afgøre. Jeg håber bare de kan komme på podiet sammen. Men i og med at Alberto vil være den vi satser på de kommende år, vil det da ikke være nogen skade til hvis han vinder i år."

Du er ikke bange for at de andre hold vil føle I er for dominerende, med både 1. og 2. pladsen?

"Nej, det er da set før at det samme hold ender på både 1. & 2. pladsen, og det var der da vist ingen der havde ondt af dengang.... hvis bare den rette ender øverst." (Bjarne Riis hentyder her til sin egen tour-sejr i 1996, da han vandt for Telekom foran holdkammeraten Jan Ullrich.)

Aleksandr Vinokourov anklagede Contador for at være illoyal, hvad siger du til det?

"Jeg synes ærligt talt Aleksandr har hidset sig unødigt op. Men det er jo udmærket, når det på den måde kan være til fordel for os."

Har du clearet indkøbet med dine nye sponsorer?

"Jada. De var ganske begejstrede!"

Og du har ikke et lille hint om hvem din endnu hemmelige hovedsponsor er?

"Så bliver det helt off the record?!"

Selvfølgelig!

"Ok - det er ......" - og her kan jeg så ikke referere mere. Men det skal nok vække opsigt når det kommer frem!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: