Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 11. februar 2010, kl. 12.06

En Award? Haps!

Jeg har fået en Kreativ Blogger-award stukket videre fra Tårnet. Og den slags tager man jo imod med kyshånd, så mange tak! Han synes åbenbart jeg er et kreativt natdyr?!

Det er så meningen jeg i den anledning skal fortælle 7 ting om mig selv, så here goes:

 1. Jeg har før modtaget en lignende, dengang var det 10 ting, så for ikke at gentage mig freewheeler jeg bare, og ser så om jeg er rendt ind i noget af det samme efterfølgende.
 2. Apropos freewheeling, Freewheeling Franklin, Fat Freddy (med samt kat) og Phineas var nogle af mine yndlingstegneseriefigurer i sen-70'erne / start 80'erne. (Flipkompagniet / Fabulous Furry Freak Brothers).
 3. Apropos tegneserier har superhelte jo altid haft et godt tag i mig. Men som barn var det især Fantomet der trak - og han er vel ikke engang rigtig superhelt - og allerede dengang optrådte jeg som Fantomet på billeder i bladet. Så de som er i besiddelse af alle numre på dansk (og der findes overraskende mange nørder, der er det) kan finde et billede af en meget ung leoparddreng i forkert dragt. Heldigvis er jeg ikke den eneste der optræder sådan.
 4. Apropos Fantomet, så havde han to mærker: et dødningehoved, som viste hans fjender. Og det gode mærke, som hans venner og allierede fik - de viste at man stod under Fantomets beskyttelse. Det er lidt det samme der er idéen bag Leoparddrengens Hjerte.
 5. Apropos mærker - jeg kan oplyse at jeg ikke har nogen tatoveringer eller piercinger. Det har jeg altså aldrig rigtig fundet interessant. Jeg havde dog engang et par ørenringe, men det er vist ikke helt det samme?
 6. Apropos "det samme" er der mange der siger jeg er mærkelig, eller med et positivt twist, anderledes. Jeg synes nu selv jeg er ganske normal.
 7. Apropos normal er jeg ganske ferm til at normalisere databaser!
Så slap jeg også igennem det - endda uden alt for meget tankevirksomhed, men forhåbentlig opfattes det kreativt.

Det er så også meningen jeg skal give awarden videre, for reglerne siger:
 1. Vis prisen på bloggen
 2. Linke til den man har fået af
 3. Skrive syv ting om sig selv
 4. Give prisen videre til syv andre
7 (syv!) andre? Det her er da vist mere et kædebrev end en award? Nå, altså, jeg gider så ikke bruge tid på at finde ud af, om nogle af modtagerne eventuelt allerede har modtaget den, så må de bare ignorere den, eller gøre det igen. Hvad ved jeg.

Jeg giver videre til:
 1. SidneyLise, for de er både unge, smukke & kreative
 2. Lenore, for hun er ny
 3. BrainOnFire og
 4. LilleQ - for jeg er nysgerrig efter om de vil skrive om andet end sex (og ellers tager jeg gerne det med!)
 5. Aurelia fordi hun helt sikkert har fortjent en award!
 6. Innana for at være Innana
 7. Infotainer for at hun kan overleve i Århus
Så kom jeg vist det hele igennem!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

13 kommentarer:

Annika sagde ...

UAK! SKal jeg så være krea?!?! Nå det må jeg finde ud af, lidt krea er man vel altid.

Og så takker jeg ærbødigst for awarden. Håber jeg jeg kan leve op til den. One way or another.

Tårnet sagde ...

Det var da kreativt :)

og... hvilket nr af fantomet? jeg har et eller andet sted på loftet hos mine forældre store mængder af de gamle årgange... såååå skal jeg begynde at lede?

Anonym sagde ...

Jeg kan altså godt skrive om andet end det ;-)

hmm dum da dum dahh

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna

Er sikker på det nok skal gå!

@Tårnet

Jeg siger det ikke! Så er der alt for mange der kan finde frem til min hemmelige identitet jo. Du må gætte mellem alle de andre der også er der.

(Iøvrigt kan jeg ikke huske nummeret. Og alle mine blade ligger i kælderen hos min mor. Tsk. Som hun indimellem punker mig for at jeg skal afhente. Men nu har de snart ligget der i 20 år, så kan de vel godt ligge lidt længere....)

@LilleQ

Ja, jeg mener også at have set det en enkelt gang. Måske to.

Anonym sagde ...

Færtiii

Anonym sagde ...

nårhh en enkelt gang eller to..jeg skal, skal jeg.. noget

Uden Relevans sagde ...

-Jeg takker også, jeg er rørt over denne ære....nu er jeg... hov!

Aj deet gaas! jeg ved du elsker min blog anyway.

Lenore sagde ...

Mange mange tak!... Men - og det kan du selvfølgeligt ikke vide - jeg HADER kædebreve, awards og alle de her tag-et-billede-af-dit-køleskab ting. Så jeg springer over... selvom jeg VIRKELIGT værdsætter æren - og linket. ;-)

(PS. Helt ny er jeg heller ikke.. har bare holdt en pause og har vist blogget under aaalt for mange pseudonymer og adresser efterhånden. Navnet Lenore er dog genbrug..)

Leoparddrengen sagde ...

@Morfar

Det er næmli sandt! Og så fik du jo æren af et køleskab for ikke så længe siden.

Det gælder jo om at fordele sin glans & nåde jævnt og strategisk, så der ikke er nogen der føler sig morfardelt.

Leoparddrengen sagde ...

@Lenore

Helt i orden & fortåeligt. Havde også fornemmet du havde blogget før, men bloggen var jo ihvertfald ny, så den fik lidt reklame ;)

Aurelia sagde ...

Tak skal du fik!
Jeg tror også det er mere et kædebrev og den har da også efterhånden været blogverdenen rundt et par gange synes jeg.
Men der er en pæn udfordring i at finde på 7 ting om mig selv som jeg ikke allerede har ævlet op om.
Så jeg lægger hovedet i blød!

Anonym sagde ...

Tark ...

Done!

Ville gerne vide, hvordan fand** man får linket uden hele linkadressen står der ... det ser sgu rodet og træls ud :O)

Jeps, det var et ... Help me, please!

Etstykkemedlis sagde ...

Heh I get the point Leo..

Men der er en vis forskel ikke sandt? I begge de skønne awards som du allerede har modtaget skulle du fortælle 17 ting om dig selv, i den du har fået af mig er det 3 ting du ELSKER ved dig selv..

Jeg kunne nævne i flæng:

1. min krop i leoparddrengens kostume
2. min kreativitet
3. at jeg er en god far for mine børn
4. at jeg er unik