Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 24. december 2009, kl. 01.56

3 sager

Der kører i øjeblikket i medierne 3 sager, som på en eller anden måde er forbundne, ihvertfald på den måde at en del af persongalleriet det samme.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har fulgt helt så meget med i dem som jeg måske burde eller plejer. Men jeg føler efterhånden et behov for at skrive nogle ord omkring dem, om ikke andet for at prøve at få et overblik over hvad der er gang i.

Den første sag handler om Lars Hedegaard, og dermed Trykkefrihedsselskabet, som han er formand for. Han har sagt noget med, at muslimer får masser af børn for at kunne dyrke incest med dem og voldtage dem, eller noget i den stil. Og det mente han så ikke helt, men han mente det nu alligevel.

Det har sådan set ikke overrasket mig, for jeg har i den tid jeg har kendt til manden ment at han havde knald i låget. Men nogle medlemmer af det der Trykkefrihesselskab syntes åbenbart det var for meget, og meldte sig ud - eller blev meldt ud. (Jeg kan så undre mig over at de udtalelserne kommer bag på dem, men det må være deres hovedpine).

En af de som meldte sig ud/blev meldt ud, er sognepræste Katrine Lilleør. Som gav et ultimatum til næstformand i Trykkefrihedsselskabet, navnesøster Katrine Winkel Holm - som sørgede for at hun blev slettet som medlem.

Katrine Winkel Holms far, Søren Krarup, + fætter og resten af DF er stabile støtter for Trykkefrihedsselskabet og Lars Hedegaard, også i denne sag.

Sag nr 2, som jeg undrede mig over, var Venstres medieordfører Ellen Trane Nørby, som pludseligt var ude og lufte en tanke om at P3 skulle fjernes fra det analoge signal og flyttes over på DAB. Og så skulle den ledige programplads udbydes til en kommerciel kanal.

Nu hører jeg stort set aldrig radio, så det rager mig et eller andet sted en høstblomst. Hvad jeg ikke fatter er forslaget om at udlicitere frekvensen - for mig bekendt har de hidtidige udliciteringer resulteret i den ene konkurs efter den anden - så det er vel ikke en kommerciel kanal mere der er brug for?

Og så til den sidste sag. Hvor Ellen Trane Nørby igen er ude, dennegang for at foreslå at DR skal have en ikke politisk-udvalgt bestyrelse. Med den begrundelse at bestyrelsen er begyndt at blande sig for meget i de enkelte programmer. Især to bestyrelsesmedlemmer fremhæves for deres indblanding, nelig DFs udvalgte bestyrelsesmedlem Ole Hyltoft og Katrine Winkel Holm (der var hun igen, præstedatteren).

Og - ja, igen - jeg har altså lidt svært ved at blive helt klog på hvad der foregår med nogle af de folk de her dage. Måske er det bare for meget gløgg eller altervin, eller for mange baner i weekenden. Men et eller andet har de gang i. For eksempel:

Ole Hyltoft og Katrine Winkel Holm har blandet sig umådeholdent for at give Ellen Trane Nørby et alibi for at foreslå en ikke-politisk udvælgelse af DRs bestyrelse, som så på en eller anden måde gør at Lars Hedegaard bliver formand og nedlægger P3.

Ja, altså, der er nogle huller, det indrømmer jeg gerne - men jeg tror der kan være noget i det, som manden sagde da han pissede i Atlanterhavet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Du har ret. Det er psycho, som "de" moser sig ind alle steder. Og saa maa du heller ikke glemme Katrines far, Soeren. Det er for vildt.

Og god jul for resten!
Mvh AA