Leoparddrengens
Public Key

fredag den 25. december 2009, kl. 01.07

Jul næsten overstået

Og hvordan forløb juleaften så?

Meget fredeligt må man sige, men vi var også kun min mor, mig selv og mine børn. Min ex var syg, og min bror er stadig i eksotisk land. Så det var egentlig bare en udvidet middag med ekstra traditioner - og gaver.

Hvor antallet i forhold til ungerne heldigvis var skåret drastisk ned i år, de sidste år har de fået tonsvis af mere eller mindre skrammel - kvantiteten har været i højsædet, hvorfor en masse aldrig har været i brug og bare fylder op. Det tror jeg ikke sker i år.

Og vi overnatter så her hos min mor, hvilket efterhånden også er tradition, og meget rart ikke at skulle bakse hjem med gaver med trætte, overgearede unger.

Faktisk har det været en relativt stress-fri jul, også selvom den til tider har været på grænsen til ikke at være det. Og det er vel nærmeste det højeste juleønske at få opfyldt?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: