Leoparddrengens
Public Key

søndag den 20. december 2009, kl. 15.01

SkysovsSom den opmærksomme læser sikkert allerede har opdaget har jeg lavet mine labels om til sådan sky-ting ude til venstre. Drejelig og det hele - for fint skal det være.

Men det gik ikke helt uden problemer - for den kunne altså ikke håndtere alle mine labels. For dårligt - der var ellers kun 2.360(?!). Så nu har jeg barberet lidt ned i hvor mange den tager med. Først valgte jeg kun at bruge dem hvor der var mere end 5 indlæg for etiketten, men det kunne den stadig ikke klare (der var små 200). Så nu har jeg altså barberet endnu længere ned - 118 kom jeg vist ned på.

Øvrige labels vises så ikke længere, men de er der endnu på indlæg, så man kan hoppe til relaterede emner fra det enkelte indlæg. Det skulle også gøre siden en anelse(!) kortere i din browser, nok næppe noget man mærker så meget til.

For de som er interesseret i selv at have sådan en Blogumus tingest på sin Blogger-blog, som den er døbt, kan man finde koden + vejledning her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: