Leoparddrengens
Public Key

fredag den 25. december 2009, kl. 23.47

Bossen og Bumsen / Trading Places

Jeg har lige genset (det meste) af denne fremragende film fra '83. Og den bringer mig altså i godt humør hver gang. Hver gang, for den er jo efterhånden blevet en juletradition. (Derfor vil jeg heller ikke begynde at referere handlingen, jeg går udfra den er kendt af stort set alle.)

Efter min mening er det den bedste af Eddie Murphys film fra hans gyldne periode (dvs Trading Places, 48 Hours og Beverly Hills Cop). Jeg er ikke sikker på jeg mente det dengang, men det er den mest holdbare af filmene, så der er ingen tvivl i dag.

Og så er Murphy jo også omgivet af virkelig solide med-præstationer. Jeg mener således også at filmen er Jamie Lee Curtis bedste rolle - ihvertfald af hvad jeg har set.

Og når filmen så også indeholder hvad der nok er den bedste togscene siden Marx Brothers' Sæt Dampen Op (Go West) - så er det altså svært ikke at komme i godt humør.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: