Leoparddrengens
Public Key

fredag den 25. december 2009, kl. 00.57

Tungen lige i munden

Jeg var lige ved at oute mig selv, da jeg sendte julehilsner tidligere. Jeg sms'ede først nogle stykker til bekendte, derefter nogle hvor modtageren kender mig som Leoparddrengen, hvorfor jeg selvfølgelig underskrev som sådan. Og så så jeg lige en på min liste som hilsenen også passede godt til, så jeg sendte den også til hende.

Bortset fra hun ikke kender mig som Leoparddrengen. Og jeg ville som sådan intet have imod hun læser min blog, men vi har fælles bekendte, og dem ville jeg helst ikke have herind.

Men heldigvis kender hun mig fra gamle dage, hvor jeg jo også ind imellem var interessant klædt - måske kender hun endda den oprindelige leoparddragt fra dengang - selvom det tror jeg nu ikke. Men jeg tænkte ihvertfald at hun nok bare ville se det som sejt(?) tilnavn jeg gav mig selv, næppe som en hemmelig identitet.

Da jeg fik en sms tilbage havde hun så også givet sig tilnavnet Drage-prinsessen, så den er vist reddet. Men man skal på når man sms'er mellem forskellige identiteter!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

He, du må overveje forskellige telefoner. Jeg er sikker på at man kan få et leo-cover til en gl. 3310 fx :-D

Og så god jul herfra!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg mener ihvertfald der var leopard-covers til 3210, så der var sikkert også til 3310'eren.

Et leopard-cover kan være en meget fin idé, men jeg tror ikke jeg gider det med to telefoner - jeg synes én er lidt mere end rigeligt.

Men måske jeg skulle foreslå Nokia noget med at man kunne have forskellige identiteter på samme telefon, som del af en profil-indstilling. Og så der måske var forskellige adresselister, eller markering udfor hvem man kender under hvilken identitet.

Der er sikkert andre end vi superhelte som kan have problemet, utro ægtefolk kunne sikkert også gøre brug af det, eller gale videnskabsmænd med Dr Jekyll/Mr Hyde problemer.

Måske man skulle overveje at leve en app til formålet!

Og Glædelig Jul!