Leoparddrengens
Public Key

fredag den 25. december 2009, kl. 15.45

Lego-hygge

Well, der var så tæt på at gå jule-kuller i mig i morges, da det trak ud med at komme hjem fra min mor. Men tilsidst kom vi afsted med alle pakkenellikerne, og blev kun dyngvåde på vej hjem.

Og efterfølgende gik jeg ud, og fandt ud af at jeg havde taget helt fejl: var sikker på at Fakta-Q og den slags butikker havde åbent i dag, men der er åbenbart stadig én dag som holdes hellig. Bastards!

Nå, men vi klarer os vist. Men jeg blev ekstra våd på den tur! Så det var godt at jeg scorede min egen indkøbte mandelgave i går, en halv flaske snaps, så jeg lige kunne varme mig på en lille én da jeg kom hjem.

Ellers har jeg siddet og bygget Lego med drengene, mest den ældste, der fik et kæmpesæt. Og det er jo hyggeligt, når man tager sig tid til det - at sidde og rode efter de rigtige klodser og forme.

Nu tager de time-out med Stuart Little og popcorn (og lidt senere æbleskiver). Og jeg begynder så småt at have fået varmen. Og så er det jo en meget fin dag ikke rigtig at skulle noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: