Leoparddrengens
Public Key

fredag den 6. november 2009, kl. 18.42

Jeg glæder mig til mandag

Er det ikke motto i en af ugebladsreklamerne? Ude & Hjemme, eller sådan?

Nå, ligemeget. Det er ikke derfor jeg glæder mig til mandag. Bestemt ikke.

Men mandag for jeg nogle dejlige nye kasser, indeholdende min nye PC. Det bliver fedt - og så kan jeg skrive indlæg uden at det her gamle hakkebræt jeg bruger nu, indsætter tilfældige mellemrum rundtomkring i teksten.

Og så kan jeg spille Dragon Age: Origins når det også kommer engang i næste uge.

Til gengæld forsvinder mit internet nogle dage, fra engang tirsdag til det nye kommer op. Så det bliver nok ikke fordi jeg bliver meget mere aktiv her, tværtimod. Eller måske spørger jeg nogle naboer om jeg kan koble mig på deres trådløse midlertidigt.

Men indtil videre nøjes jeg med at glæde mig til mandag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: