Leoparddrengens
Public Key

søndag den 1. november 2009, kl. 15.26

Damn!

For det meste er det meget praktisk at bo tæt på sin ex, når man har børn sammen - det gør en del praktiske ting enklere.

Men nogen gange kan man også bande det langt væk. som idag da jeg var nede og handle, og på vej hjem støder ind i hende.

Og hun har nogen ting hun lige vil snakke om. Om en trediepart der pisser hende af i forhold til et af vores børn; som jeg tager det rimeligt roligt omkring. Og pludselig er man inde i noget gammelkendt, hvor det atter står klart at vi har ganske forskellige opfattelser af verden.

Hvilket jeg kommer til at pointere, og så ryger det op i gammelkendt surhed og vrede, og hun cykler ganske rasende væk - og jeg aner ikke rigtigt hvad der foregik.

Og jeg kan egentlig være ligeglad - men det kan jeg ikke finde ud af; og desuden vil det sikkert "hævne" sig en af dagene.

Well, fik også en fornærmet mail fra hende den anden dag - uden grund efter min mening - så det er vist bare humøret fra den kant i øjeblikket.

Æv!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

RieH sagde ...

Det er så den slags, der får mig til at glædes over, at min ex befinder sig i et andet land...men havde vi børn sammen ville det nok være en anelse upraktisk!!

Leoparddrengen sagde ...

Det må man jo sige - hvis det ikke var for det praktiske med børnene kunne jeg godt have lyst til at rejse somewhere else.

Og det samme tror jeg såmænd gælder for min ex.

Ikke så meget for at komme væk fra hinanden - der må et par kilometer kunne gøre det - men fordi det her land er ret underligt for tiden.

RieH sagde ...

Tjahh...synes nu ikke kun det er lige for tiden, at dette lille land er underligt.

Jeg har været tilbage i DK i snart 2 år, og jeg kan ganske enkelt ikke finde mig tilrette.

Så når muligheden næste gang byder sig, så er jeg dén, der daffer :o)

Leoparddrengen sagde ...

Well, for tiden er nok også meget bredt udtryk - det dækker vel ca over de seneste 10 år...