Leoparddrengens
Public Key

søndag den 1. november 2009, kl. 01.25

Det kom nok bag på mange

Jeg hørte det lige annonceret på TV2 her ved 23-tiden i aften; ved et tilfælde hørte jeg efter: ...omlægningen betyder at langt de fleste seere vil opleve sort skærm mellem midnat og kl 4 i nat. Hvorefter kanalerne skal indstilles på TV'et på ny.

Og ganske rigtigt, kl 0:02 gik mit fjernsyn i sort, lidt efter lidt. Til gengæld dukkede nogle nye kanaler op, bl. a DR HD som jeg er gasnke spændt på, men som foreløbig kun viser still billeder / programoversigt.

Men det var da ligegodt sent, at de gav den oplysning, at der ville være udbredt sort skærm i nat; nu har de lovet højt og helligt, at hvis man blot købte rigtig hardware eller havde kabel etc, så kunne man fortsat se TV uden problemer.

Og jeg forestiller mig da at mange har siddet og villet kigge med på omstillingen - det gjorde jeg da også selv. Så hvis man ikke har hørt efter den advarsel så bliver man nok lidt mopset - hvilket jeg ved et kig rundt på diverse blogsamlingssteder da også kan se mange er blevet.

Og på nettet var der ikke meget hjælp at hente, om man var berørt eller ej; der henviste TV2 i førnævnte advarsel til http://www.detnyetv-signal.dk/ - men der stod intet om sort skærm i aften, de henviste dog til TV-kanalernes egne hjemmesider. Og hvis man fulgte de links blev man ikke klogere, men blev vist tilbage til http://www.detnyetv-signal.dk/ - ren catch-22 som Hamid el-Mousti (fejlagtigt) ville formulere det.

Og hvis man kigger på http://www.detnyetv-signal.dk/ nu, skriver de at signalet er skiftet. Og at hvis man har sort skærm er det fordi man er for dum, og ikke har hørt ordentligt efter i timen, og skal købe nyt udstyr. Ok, ikke lige med de ord, men meningen er den samme.

Ret smart at informere i månedsvis (på ret forvirrende måde) om hvad der vil ske; men glemme at informere om lige præcis den tid selve omlægningen står på. Men de tænker vel at folk alligevel sover (med hænderne over dynen), dér efter midnat.

Så hvis nogen bliver mopsede (se eventuelt her) - så har de lidt selv bedt om det!

[Opdatering:] Well - nu kører der porno. Som det eneste. Absurd.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: