Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 1. september 2009, kl. 22.06

Medicin-reklamer

Er det bare mig, eller er der ikke vildt mange reklamer for ikke-receptpligtig medicin på TV2 i øjeblikket? Og, hvor jeg før altid syntes de handlede om en sygdom, og de rådede til man talt emed sin læge, og så nævnte de lige produktet,er de nu mere direkte:

Smut ned på apoteket, og køb det her medicin, så får du det straks meget bedre!
Især neglesvamp og slankemedicin ("Alli") virker meget pågående i øjeblikket; og iøvrigt det der kaktus anti-tømmermandsmiddel; det er vel et naturlægemiddel?

Er der sket en eller anden regelændring, eller er de bare blevet mere aggressive? Jeg må sige, jeg egentlig ikke bryder mig om det - synes der er lidt vel meget pushing over det.

Apropos slankemidlet Alli; jeg undrede mig over navnet, den eneste association jeg fik var til Ally (McBeal) - men forklaringen er måske Calista Flockharts anorektiske udseende? Er det i så fald ikke lettere langt ude?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: