Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 1. september 2009, kl. 16.29

En hvid pind?


I fredags, kort inden jeg forlod Amigo, var der en pige som - hvad skal vi sige? - ytrede ønske om at lære mig bedre at kende, og det var sådan set gensidigt. Men også at det ikke skulle være noget der tog sin begyndelse samme nat. Hvilket også var fint med mig.

Jeg har en fornemmelse af, hun havde samlet mod i lang tid, og da hun endeligt gjorde noget ved det, var hun ret - fremfusende? direkte? Ikke på en dårlig måde, men hun virkede ret interesseret - vel at mærke i mere end one-night-stand, hvilket også er fint med mig; selvom jeg jo ikke ved hvad jeg er ude efter, om noget - er jeg ihvertfald åben for hvad der sker.

Så hun fik min seddel, med Leoparddreng-mail, og url til blog.

Og jeg har så ikke hørt fra hende siden; hvilket generer mig, da jeg faktisk godt kunne tænke mig noget dating/flirt/med videre i mit liv, kan jeg mærke nu. Og hun lød bestemt ikke uinteressant.

Men hvis hun havde fået kolde fødder, kan jeg da godt forstå det; jeg kan så bare ikke forstå, at hun ikke har været inde og checke bloggen - for det ville jeg da have gjort, hvis det var mig. Men jeg har ikke kunnet se nogle besøg med mønster som ville passe på hvad jeg ville regne med fra besøg af hende. (Mine sedler plejer faktisk at give et hop i antallet af direkte besøg søndag/mandag/tirsdag efter byture, men det har der faktisk slet ikke været dennegang; så det er ikk ekun hende, som "svigter" mig, det er mange? Hvad gik galt?)

Alternativt kan hun have tabt seddel - men selv da synes jeg hun burde kunne google mig. Og det har jeg heller ikke set tegn på.

Eller hun kan have været blevet så stiv, at hun intet husker - men så galt fat virkede det nu ikke.

Så jeg sidder lidt og føler mig som teenagepige, som ikke kan forstå fyren i hendes liv, som hun mødte på diskoteket, ikke ringer.

Og det irriterer mig lidt. Samtidig kan jeg egentlig godt være lidt glad for, at mærke et savn på den måde - det virker på mig, som om jeg er ved at komme lidt videre, på et eller andet plan.

Men lige nu tyder det på, jeg kan skyde en hvid pind efter noget i dette tilfælde; eller skulle det være en af Amor's hvide pile - måske dukker hun op på Amigo næste gang jeg er der?
Time will tell... sooner or later, time will tell.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.