Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 3. september 2009, kl. 19.29

Det kan jeg godt blive nervøs for

I Bangladesh har de fundet ud af, at de nu ændrer på deres embedsmandsdresscode, således at man nu ikke behøver have jakke på, og kan gå i skjorter med korte ærmer. Således at de kan spare energi, fordi de ikke behøver have air-con'en kørende på ligeså høj power.

Sådan set meget fornuftigt forslag. Jeg er bare lidt bange for at Naser Khader eller Brian Mikkelsen hører om det. For så kommer de vel til at foreslå et burkaforbud igen - denegang ikke begrundet i religion, men i hensynet til miljøet.

Det ville såmænd ikke overraske mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Freja sagde ...

Man kunne istedet indføre Burka-påbud, så kunne vi spare på varmen, da jeg er sikker på at der er dejligt lunt derinde...

Freja

Leoparddrengen sagde ...

Eller hvad med tvungen burka om vinteren, og påbudt bikini/badetøj om sommeren; så er alle da tilgodeset, inklusive klimaet. Og vi kan ikke beskyldes for forskelsbehandling. ;)

Anonym sagde ...

Mon ikke der sagtens kan være flere inden i en burka, og så kan de hygge sig sammen?

Leoparddrengen sagde ...

Det kan da være, at det er et bidrag vi kan give til verden: 2, 3 og 4 personers burkaer.

Og det er klart i den danske udgave vil der være alle mulige moderne fornødenheder, for eksempel køleskab (energimærket A+) så man kan have kolde øl med.

Ultramiljø-udgaven vil så have en lille vindmølle monteret ovenpå, så der er CO2 neutral belysning og DVD afspiller indvendigt.

Det bliver stort når vi kan fremvise det til klimatopmødet, og alle danskere går rundt i sådan nogle! Og Connie Hedegaard og Naser Khader kan stå og tage imod i fælles-burka!